Sałatka meksykańska

Sałatka meksykańska
Podstawowe informacje
15 min.
Całkowity czas przygotowania
5 min.
Czas przygotowania
Na jedną porcję przypada:
Kalorie:
709.5 kcal
Białko:
27.6 g
Tłuszcze:
9.4 g
Węglowodany:
121.9 g
Zobacz więcej szczegółów
Zobacz jak to się robi:
Składniki
Sposób przygotowania
- 1. Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu
- 2. Ananasa, pora i paprykę kroimy na mniejsze kawałki. Papryczkę chili siekamy
- 3. Fasolę odsączamy i przekładamy do miski, dodajemy odsączoną kukurydzę, ananasa, pora, chili i ugotowany makaron. Mieszamy
- 4. Polewamy jogurtem i sokiem z cytryny, doprawiamy solą i pieprzem i posypujemy posiekaną natką pietruszki. Mieszamy. Smacznego!
To też może Ci zasmakować
