Brownie z kaszy jaglanej
Niesamowicie smaczne, fantastycznie kremowe w środku, rozpływające się w ustach, a przy tym zdrowe, lekkie i dietetyczne brownie z kaszy jaglanej. Jest świetnym pomysłem dla osób będących na diecie i dla tych, którzy kalorii nie liczą!

Brownie z kaszy jaglanej
Podstawowe informacje
Na jedną porcję przypada:
209 kcal
5.2 g
11.5 g
21.1 g
Niesamowicie smaczne, fantastycznie kremowe w środku, rozpływające się w ustach, a przy tym zdrowe, lekkie i dietetyczne brownie z kaszy jaglanej. Jest świetnym pomysłem dla osób będących na diecie i dla tych, którzy kalorii nie liczą!
Zobacz jak to się robi:
Składniki
Sposób przygotowania
- 1. Kaszę jaglaną płuczemy i przelewamy wrzątkiem. Przepłukaną kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu
- 2. Olej kokosowy rozpuszczamy
- 3. Wszystkie składniki wkładamy do blendera i miksujemy
- 4. Całość wylewamy do foremki posmarowanej olejem kokosowym
- 5. Górę ciasta posypujemy orzechami
- 6. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy około 50 minut
- 7. Po upieczeniu i ostudzeniu najlepiej odstawić na kilka godzin do lodówki
- 8. Po wyjęciu z lodówki cieszymy się pysznym brownie. Smacznego!