Ten przepis jest zdrowy
Ale aby osiągnąć swój cel, Twoja porcja musi być dopasowana indywidualnie.
Potrzebuję diety
Nie, dzięki
Potrzebuję diety
Nie, dzięki
Zapisz

Batony orzechowe

Oceń
5,00/5
(z 1 ocen)
3248kcal
Zaznacz, aby odhaczyć składniki, które już masz
batony orzechowe

Batony orzechowe

Na cały przepis przypada:

3248

kcal

100

białka b

257

tłuszczy t

167

węglowodanów w

Zobacz jak to się robi:

Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
1
Składniki:
300 g masła orzechowego
70 g daktyli
125 g orzechów włoskich/pekan
5 g ekstraktu z wanilii
70 g gorzkiej czekolady
50 g mleka roślinnego
sól
Sposób przygotowania
1. Masło orzechowe i daktyle blendujemy ze sobą, dodajemy 80g orzechów sól i ekstrakt
2. Wszystko dokładnie miksujemy, dodajemy resztę posiekanych orzechów, mieszamy i wykładamy do formy wyłożonej papierem.
3. Na kąpieli wodnej rozpuszczamy czekoladę i dodajemy resztę masła orzechowego i mleko roślinne,
4. Rozprowadzamy polewę na batony i wstawiamy do lodówki na 2.5- 3 godziny
5. Schłodzone batony kroimy na małe części.

Jak Ci się podobał przepis?

Oceń
5,00/5
(z 1 ocen)

Chcesz wiedzieć czy możesz skorzystać z tego przepisu w swojej diecie?

Zapoznaj się z moją ofertą na profesjonalną dietę, która pomoże Ci osiągnąć wymarzony cel!

Zobacz ofertę