Ten przepis jest zdrowy
Ale aby osiągnąć swój cel, Twoja porcja musi być dopasowana indywidualnie.
Potrzebuję diety
Nie, dzięki
Potrzebuję diety
Nie, dzięki
Zapisz

Zupa warzywna

Oceń
5,00/5
(z 3 ocen)
562kcal
Zaznacz, aby odhaczyć składniki, które już masz
zupa warzywna

Zupa warzywna

Na cały przepis przypada:

562

kcal

24

białka b

20

tłuszczy t

86

węglowodanów w

Zobacz jak to się robi:

Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
1
Składniki:
15 g oliwy
140 g cebuli
50 g pora
16 g czosnku
450 g mrożonej fasolki lub świeżej w sezonie
200 g marchewki
150 g pietruszki
1000 g bulionu warzywnego
Pieprz, sól
Sposób przygotowania
1. Cebulę, czosnek, pora, marchewkę i pietruszkę drobno kroimy
2. Dodajemy do garnka z rozgrzaną oliwą i podsmażamy przez 8-10 minut
3. Dodajemy bulion oraz fasolkę szparagową
4. Gotujemy przez kolejne 10 minut, dodajemy sól i pieprz do smaku
5. Podajemy z łyżka jogurtu naturalnego

Jak Ci się podobał przepis?

Oceń
5,00/5
(z 3 ocen)

Chcesz wiedzieć czy możesz skorzystać z tego przepisu w swojej diecie?

Zapoznaj się z moją ofertą na profesjonalną dietę, która pomoże Ci osiągnąć wymarzony cel!

Zobacz ofertę