Tost z chlebem żytnim, masłem orzechowym i bananem

Oceń
5,00/5
(z 7 ocen)
tost z chlebem żytnim, masłem orzechowym i bananem

Tost z chlebem żytnim, masłem orzechowym i bananem

Dodaj do ulubionych
Podstawowe informacje
  poziom trudności
5 min.
Całkowity czas przygotowania
5 min.
Czas przygotowania
Na jedną porcję przypada:
Kalorie:

528.3 kcal

Białko:

15.5 g

Tłuszcze:

19.7 g

Węglowodany:

74.4 g

Zobacz jak to się robi:

Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
1
Składniki
3 kromki chleba żytniego (90 g)
2 łyżeczki masła orzechowego (30 g)
1 sztuka banana (120 g)
Sposób przygotowania
1. Pokrojone kromki chleba żytniego przypiekamy na patelni
2. Pieczywo smarujemy masłem orzechowym i na wierzch układamy pokrojonego banana

Chcesz wiedzieć czy możesz skorzystać z tego przepisu w swojej diecie?

Zapoznaj się z moją ofertą na profesjonalną dietę, która pomoże Ci osiągnąć wymarzony cel!

Zobacz ofertę