Tofu z ryżem i warzywami
Tylko dla podopiecznych

Tofu z ryżem i warzywami

Jak sprawić, by mdłe tofu zmieniło się w prawdziwie smakowity kąsek? Kluczem są przyprawy! I tak – w naszym przepisie na tofu z ryżem i warzywami sekret tkwi w 2 magicznych składnikach. A konkretnie: mieszance syropu klonowego i sosu sojowego, które razem tworzą pyszną marynatę i nadają tofu niepowtarzalny smak. Tak przygotowane tofu proponujemy podać z ryżem i warzywami smażonymi z imbirem i…sokiem pomarańczowym. Obiadu w takiej wersji nie powstydziłby się najlepszy szef kuchni. Smacznego!

10 min
Czas przygotowania
20 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Tofu z ryżem i warzywami
Kategorie
Bez laktozy Bez laktozy
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.