Tofu po seczuańsku z ryżem jaśminowym i pomidorami
Tylko dla podopiecznych

Tofu po seczuańsku z ryżem jaśminowym i pomidorami

Kuchnia seczuańska to jedna z najpopularniejszych odmian kuchni chińskiej. Jej znaki rozpoznawcze? Chociażby używanie takich warzyw oraz przypraw jak czosnek, cebula, imbir czy pieprz. I to właśnie te składniki sprawiają, że nasze tofu po seczuańsku z ryżem jaśminowym i pomidorami zyskuje niepowtarzalny charakter. Koniecznie wypróbuj i na chwilę przenieś się na drugi koniec świata. Smacznego!

5 min
Czas przygotowania
25 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
4,43/5
(z 7 ocen)
Tofu po seczuańsku z ryżem jaśminowym i pomidorami
Kategorie
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Dla dzieci Dla dzieci

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.