Pulpety z tofu

Pulpety z tofu
Podstawowe informacje
50 min.
Całkowity czas przygotowania
20 min.
Czas przygotowania
Na jedną porcję przypada:
Kalorie:
394.1 kcal
Białko:
23.9 g
Tłuszcze:
10.4 g
Węglowodany:
54.1 g
Zobacz więcej szczegółów
Zobacz jak to się robi:
Składniki
Sposób przygotowania
- 1. Wszystkie składniki sosu blendujemy w malakserze i przekładamy do rondelka, podgrzewamy sos przez 20 minut
- 2. Wszystkie składniki pulpecików wkładamy do blendera i rozdrabniamy
- 3. Formujemy pulpeciki i smażymy je na patelni z łyżeczką oliwy
- 4. Makaron gotujemy według zaleceń, odcedzamy i mieszamy z sosem, na wierzchu układamy pupleciki.
To też może Ci zasmakować

Pieczone kotleciki z ciecierzycy
