Ten przepis jest zdrowy
Ale aby osiągnąć swój cel, Twoja porcja musi być dopasowana indywidualnie.
Potrzebuję diety
Nie, dzięki
Potrzebuję diety
Nie, dzięki
Zapisz

Pieczone warzywa

Oceń
5,00/5
(z 1 ocen)
534kcal
Zaznacz, aby odhaczyć składniki, które już masz
pieczone warzywa

Pieczone warzywa

Na cały przepis przypada:

534

kcal

17

białka b

23

tłuszczy t

77

węglowodanów w

Zobacz jak to się robi:

Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
1
Składniki:
300 g cukinii
300 g marchewki
120 g cebuli
30 g czosnku
300 g papryki
20 g oliwy
5 g tymianku
5 g rozmarynu
sól i pieprz
Sposób przygotowania
1. Cukinie oraz marchewki kroimy w plastry około 1cm
2. Pieczarki kroimy na połówki, paprykę czyścimy z nasion i kroimy na 6 części
3. Cebule kroimy na 4-6 części
4. Czosnek rozgniatamy
5. Wszystkie warzywa przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, posypujemy solą, pieprzem oraz przyprawami
6. Dodajemy oliwę i mieszamy ze sobą, warzywa pieczemy 25 minut w piekarniku nagrzanym do 210 stopni.

Jak Ci się podobał przepis?

Oceń
5,00/5
(z 1 ocen)
To też może Ci zasmakować
Pasta jajeczna
Tuna bowl

Chcesz wiedzieć czy możesz skorzystać z tego przepisu w swojej diecie?

Zapoznaj się z moją ofertą na profesjonalną dietę, która pomoże Ci osiągnąć wymarzony cel!

Zobacz ofertę