Makaron razowy z wołowina i fasolką szparagową
W sklepach dostępne są różne rodzaje makaronów. Osoby szukające produktów zdrowych, powinny sięgnąć po taki, który zawiera pełne ziarno. Będzie on bogatą w składniki odżywcze bazą do makaronu razowego z wołowiną i fasolką szparagową. Smak potrawy podkreśli imbir.

Makaron razowy z wołowina i fasolką szparagową
Podstawowe informacje
Na jedną porcję przypada:
443.3 kcal
37.4 g
13.4 g
46.7 g
W sklepach dostępne są różne rodzaje makaronów. Osoby szukające produktów zdrowych, powinny sięgnąć po taki, który zawiera pełne ziarno. Będzie on bogatą w składniki odżywcze bazą do makaronu razowego z wołowiną i fasolką szparagową. Smak potrawy podkreśli imbir.
Zobacz jak to się robi:
Składniki
Sposób przygotowania
- 1. Mięso kroimy na cienkie paski
- 2. Makaron oraz fasolkę gotujemy al dente
- 3. Smażymy mięso wykładając kolejne plastry, a następnie usmażone mięso przekładamy do miski z sosem sojowym i obtaczamy w nim
- 4. Na patelnie wrzucamy imbir czosnek i białą część cebulki
- 5. Gdy wszystko już posiekane, dorzucamy fasolkę, mięso z sosem sojowym oraz makaron, dodajemy sól i pieprz do smaku
- 6. Po posypaniu łyżką sezamu oraz dodaniu cebuli dymki pokrojoną skośnie, nie zostaje nam nic poza cieszeniem się naszym daniem. Smacznego!