Komosa ryżowa z fasolą

Komosa ryżowa z fasolą
Podstawowe informacje
35 min.
Całkowity czas przygotowania
10 min.
Czas przygotowania
Na jedną porcję przypada:
Kalorie:
543.5 kcal
Białko:
21.6 g
Tłuszcze:
18.6 g
Węglowodany:
80 g
Zobacz więcej szczegółów
Zobacz jak to się robi:
Składniki
Sposób przygotowania
- 1. Na patelni rozgrzewamy oliwę i dodajemy posiekany czosnek, chili oraz cebulę
- 2. Przesmażamy przez 2 minuty i dodajemy ugotowaną komosę ryżową, fasolę, paprykę w proszku oraz kumin
- 3. Następnie zalewamy bulionem i przykrywamy na 4 minuty
- 4. Kroimy fasolkę szparagową i dodajemy ją na patelnię
- 5. Mieszamy, przykrywamy i zostawiamy na ok 15-20 minut
- 6. Doprawiamy sola i pieprzem. Skrapiamy sokiem z limonki i podajemy z awokado pokrojonym w paski