Klopsiki z tempehu
Tylko dla podopiecznych

Klopsiki z tempehu

Tempeh, czyli tradycyjny, indonezyjski produkt na bazie soi, to niezwykle smaczny i wartościowy zamiennik mięsa. Nie wiesz jak wykorzystać go w swojej kuchni? Koniecznie wypróbuj nasz przepis na klopsiki z tempehu! Danie wykonane według poniższych wskazówek, zawiera dobrze znane nam smaki warzyw i ziół, świetnie sprawdzi się więc jako swego rodzaju “zapoznanie” z tempehem – spróbuj koniecznie, a ten fermentowany produkt na bazie soi na stałe zagości w Twoim jadłospisie!

15 min
Czas przygotowania
30 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Klopsiki z tempehu
Kategorie
Bez laktozy Bez laktozy
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.