Klejący ryż z prażonym jabłkiem
Tylko dla podopiecznych

Klejący ryż z prażonym jabłkiem

“Sticky rice” to charakterystyczny, tajski deser, składający się zwykle z ryżu i mango. My postanowiliśmy jednak przygotować to słodkie danie w wersji polskiej – i tak powstał nasz przepis na klejący ryż z prażonym jabłkiem. Potrawa to łączy w sobie nawiązania do kuchni tajskiej z tradycyjnymi polskimi smakami – koniecznie wypróbuj nasz przepis, a przekonasz się, że takie połączenie nie ma sobie równych.

5 min
Czas przygotowania
20 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
4,50/5
(z 6 ocen)
Klejący ryż z prażonym jabłkiem
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.