Kanapka z pastą z czerwonej fasoli

Oceń
4,33/5
(z 3 ocen)
kanapka z pastą z czerwonej fasoli

Kanapka z pastą z czerwonej fasoli

Dodaj do ulubionych
Podstawowe informacje
  poziom trudności
5 min.
Całkowity czas przygotowania
5 min.
Czas przygotowania
Na jedną porcję przypada:
Kalorie:

303.3 kcal

Białko:

13.3 g

Tłuszcze:

4.1 g

Węglowodany:

53.1 g

Zobacz jak to się robi:

Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
2
Składniki
1 opakowanie fasoli czerwonej (240 g)
0.5 sztuki czerwonej cebuli (60 g)
0.5 ząbku czosnku (3 g)
1 garść świeżej kolendry (1 g)
2 łyżki soku z cytryny (10 g)
0.5 sztuki papryczki chili (10 g)
1 łyżeczka papryki słodkiej (3 g)
dodatki:
4 kromki chleba żytniego (120 g)
1 łyżka kiełków rzodkiewki (15 g)
0.5 sztuki papryki czerwonej (80 g)
6 sztuk rzodkiewek (90 g)
1 garść świeżej kolendry (1 g)
Sposób przygotowania
1. Do blendera wkładamy składniki na pastę i blendujemy do momentu uzyskania jednolitej masy, doprawiamy solą i znowu mieszamy
2. Kromki pieczywa smarujemy pastą i układamy kiełki, oraz pokrojoną paprykę i rzodkiewki

Chcesz wiedzieć czy możesz skorzystać z tego przepisu w swojej diecie?

Zapoznaj się z moją ofertą na profesjonalną dietę, która pomoże Ci osiągnąć wymarzony cel!

Zobacz ofertę