Kanapka z jajkiem, awokado i serem cheddar
Chciałbyś przyrządzić coś wyjątkowego na śniadanie, ale nie masz dużo czasu? Oto przepis na rewelacyjne i pożywne kanapki z jajkiem, awokado i cheddarem. Kanapki przyrządzasz na zdrowym chlebku z komosy ryżowej i kaszy jaglanej. Kanapki wspaniale wyglądają i smakują.

Kanapka z jajkiem, awokado i serem cheddar
Podstawowe informacje
Na jedną porcję przypada:
449.6 kcal
22 g
25.2 g
34 g
Chciałbyś przyrządzić coś wyjątkowego na śniadanie, ale nie masz dużo czasu? Oto przepis na rewelacyjne i pożywne kanapki z jajkiem, awokado i cheddarem. Kanapki przyrządzasz na zdrowym chlebku z komosy ryżowej i kaszy jaglanej. Kanapki wspaniale wyglądają i smakują.
Zobacz jak to się robi:
Składniki
Sposób przygotowania
- 1. Jajko gotujemy na półtwardo i studzimy
- 2. Awokado obieramy i kroimy w plasterki
- 3. Chlebek możemy upiec z przepisu chlebek z komosy ryżowej i kaszy jaglanej
- 4. Na chlebku układamy plasterek sera, kilka plasterków awokado i połówkę jajka
- 5. Doprawiamy solą i pieprzem