Zapisz

Kanapka z jajkiem, awokado i serem cheddar

Chciałbyś przyrządzić coś wyjątkowego na śniadanie, ale nie masz dużo czasu? Oto przepis na rewelacyjne i pożywne kanapki z jajkiem, awokado i cheddarem. Kanapeczki przyrządzasz na zdrowym chlebku z komosy ryżowej i kaszy jaglanej. Kanapki wspaniale wyglądają i smakują.

Oceń przepis
5,00/5
(z 6 ocen)
450kcal
Zaznacz, aby odhaczyć składniki, które już masz

Kanapka z jajkiem, awokado i serem cheddar

Na jedną porcję przypada:

450

kcal

22

białka b

25

tłuszczy t

34

węglowodanów w

Chciałbyś przyrządzić coś wyjątkowego na śniadanie, ale nie masz dużo czasu? Oto przepis na rewelacyjne i pożywne kanapki z jajkiem, awokado i cheddarem. Kanapeczki przyrządzasz na zdrowym chlebku z komosy ryżowej i kaszy jaglanej. Kanapki wspaniale wyglądają i smakują.

Zobacz jak to się robi:

Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
1
Składniki:
1 jajo kurze
2 plasterki sera cheddar
30 g awokado
2 kromki chleba z komosy
Sposób przygotowania
1. Jajko gotujemy na półtwardo i studzimy
2. Awokado obieramy i kroimy w plasterki
3. Chlebek możemy upiec z przepisu chlebek z komosy ryżowej i kaszy jaglanej
4. Na chlebku układamy plasterek sera, kilka plasterków awokado i połówkę jajka
5. Doprawiamy solą i pieprzem

Jak Ci się podobał przepis?

Oceń przepis
5,00/5
(z 6 ocen)

Chcesz wiedzieć czy możesz skorzystać z tego przepisu w swojej diecie?

Zapoznaj się z moją ofertą na profesjonalną dietę, która pomoże Ci osiągnąć wymarzony cel!

Zobacz ofertę