Zapisz

Kanapka z indykiem

Oceń
5,00/5
(z 6 ocen)
kanapka z indykiem

Kanapka z indykiem

Podstawowe informacje
  poziom trudności
5 min.
Całkowity czas przygotowania
5 min.
Czas przygotowania

Na jedną porcję przypada:

Kalorie:

453.8kcal

Białko:

26.4g

Tłuszcze:

14.4g

Węglowodany:

54.8g

Zobacz jak to się robi:

Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
1
Składniki:
2.5 kromki chleba żytniego (80 g)
lub chleba bezglutenowego
0.5 garści żurawiny w słoiczku (15 g)
1 garść rukoli (20 g)
lub roszponki
4 plastry szynki z indyka (80 g)
lub szynki z kurczaka
1 plaster szynki szwarcwaldzkiej (15 g)
0.1 porcji sera camembert (15 g)
lub mozzarelli
Sposób przygotowania
1. Chleb smarujemy żurawiną
2. Układamy na nim rukolę, szynkę, pokrojony w plastry ser, szynkę szwarcwaldzką i znowu ser, indyka, rukolę i przykrywamy kromką chleba posmarowaną żurawiną.

Jak Ci się podobał przepis?

Oceń
5,00/5
(z 6 ocen)

Chcesz wiedzieć czy możesz skorzystać z tego przepisu w swojej diecie?

Zapoznaj się z moją ofertą na profesjonalną dietę, która pomoże Ci osiągnąć wymarzony cel!

Zobacz ofertę