Kanapka z jajecznicą i awokado

Kanapka z jajecznicą i awokado
Podstawowe informacje
15 min.
Całkowity czas przygotowania
10 min.
Czas przygotowania
Na jedną porcję przypada:
Kalorie:
424.3 kcal
Białko:
17.3 g
Tłuszcze:
24.8 g
Węglowodany:
35.2 g
Zobacz więcej szczegółów
Zobacz jak to się robi:
Składniki
Sposób przygotowania
- 1. Jajka wbijamy do miseczki i roztrzepujemy widelcem
- 2. Na patelni roztapiamy masło i wlewamy jajka, mieszamy do uzyskania pożądanej konsystencji
- 3. Bułkę kroimy na pół, obieramy awokado, kroimy i układamy na bułkach. Rozgniatamy widelcem
- 4. Na jedną połówkę przekładamy jajecznicę, układamy na niej pomidorki i przykrywamy drugą częścią bułki.